امروزه پنیر با کیفیت یکی از لبنیات غنی از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد. انواع پنیر پر چرب مانع از جذب کلسیم می شود که این امر برای پوکی استخوان بسیار مهم می باشد.
همانطور که اغلب اطلاع دارید پنیر فرآورده ای می باشد که از شیر ترش شده حیوانات تهیه می شود. پنیر پرچرب غذای پروتئین دار کاملی است و کاملا می تواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد. بنابه دلیل وجود اسیدهای چرب اشباع شده در پنیرهای پرچرب برای سلامتی مضر هستند و مصرف اینگونه پنیر ها باید به یک بار در طول هفته محدود شود.
کیفیت پنیر پر چرب
بر اساس پژوهش های انجام شده مصرف محصولات لبنی پرچرب از جمله شیر و پنیر باعث کاهش وزن بدن می شود، اما با تمامی این آزمایشات نمی توان ثابت کرد که مصرف محصولات لبنی پرچرب و با کیفیت مانع از افزایش وزن می شود. چربی موجود در پنیر بدترین نوع چربی نمی باشد ولی گفته می شود که باعث کاهش حافظه شده و احتمالا دلیل کراهت خوردن آن در اسلام نیز همین باشد.