خواص و مزیت پنیر ریکوتا به نسبت دیگر پنیرهای موجود در بازار چیست؟ آیا با خوردن ریکوتا غذای شما تکمیل می شود؟
یکی از مشهورترین پنیرهای دنیا پنیر ریکوتا است این پنیر ایتالیایی است و برای اولین بار در این کشور ساخته شد.
پنیر ریکوتا به تنهایی می تواند منبع غذایی بسیار مناسبی باشد و برای ما فوق العاده مفید و مناسب است و خوردن آن بسیار توصیه می شود اما یکی از دلایل مهمی که خوردن پنیر ریکوتا را برای ما مهم کرده است و این پنیر را مجزا از دیگر پنیرهای موجود در اطراف زندگی ما کرده است همین مقدار کم چربی موجود درون آن است و این که می تواند برای کسانی که بیماری چربی دارد بسیار مفید باشد و به راحتی بتوانند آن را سرو کنند.
اما این نکته به وجود می آید که چرا این پنیر به نسبت دیگر پنیرهای موجود درصد چربی کم تری دارد یکی از مهم ترین دلایل چربی کم آن این
است که این پنیر دوبار پخته می شود و در واقع مقدار زیادی چربی آن در اثر این پخت دوم از دست می رود.
اساسا هر ماده غذایی که دوبار پخته شود مقدار زیادی چربی و آب از دست می دهد و این قاعده از پنیر ریکوتا نیز مستثنی نیست و به همی دلیل باعث شده است که این پنیر دارای ۳ درصد چربی در هر کیلوگرم آن باشد.
دستور ساخت و تهیه پنیر ریکوتا به تازگی در ایران نیز آمده است و برندهای معتبر در ایران مشغول به ساخت این پنیر مشهور کرده اند و آن را برای مشتریان خود می فرستند شما عزیزان نیز اگر می خواهید این پنیر را بیشتر بشناسید و هم چنین آن را برای مغازه و یا مصرف خود سفارش دهید می توانید از طریق شماره های زیر پیگیری کنید.
خوردن غذا با پنیر ریکوتا
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
خلیلیان
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09143328443 | ||
شماره تلفن ثابت:04133308204 | ||
پست الکترونیکی: labanaradairy@gmail.com |