یکی از سوالاتی که همیشه در ذهن افرادی که به پنیر علاقه مند هستند این است که سالم ترین و بهترین پنیر مصرفی در هنگام خوردن آن در وقت صبحانه کدام است.
بیشترین پنیرهای مصرفی در ایران به پنیرهای سفید و کهنه و خامه ای معطوف می شود حال بایستی ویژگی های هر کدام از این پنیرها را دانست و برای کسی که می خواهد از این پنیرها در هنگام صبحانه بهره ببرد مناسب ترین پنیر را با توجه به ویژگی هایی که این ماده غذایی دارد انتخاب کند.
- بیشتر بخوانید: پنیر حیوانی
پنیر سفید به نسبت پنیر خامه ای از چربی کم تری برخوردار است و در عوض پروتئین بیشتری دارد اما این پنیر به نسبت پنیر خامه ای لذیذ نیست ولی چربی کم آن باعث شده است که این پنیر برای کسانی که دارای کلسترول خون و یا چربی زیاد هستند پیشنهاد مناسبی باشد.
اما پنیر کهنه و یا پنیر تبریزی که دارای رنگ تیره تری به نسبت پنیر سفید و یا پنیر خامه ای است و همیشه مناسب افراد خاصی است و این که طعم و مزه این پنیر برای برخی از افراد خاص لذیذ است و همه افراد نمی توانند از این پنیر در هنگام خوردن آن در وقت صبحانه استفاده کنند در واقع این پنیر نیز برای کسانی که حساسیت های خاصی به شیر و یا فرآورده های شیر دارند بسیار مناسب تر است و این دلیل آن است که در ساخت و تهیه این پنیر به کامل ترین شکل ممکن مزه و طعم شیر در درون آن حذف شده است و تمام میکروب و باکتری های موجود که ممکن است درون شیر باشد را پاک و حذف کرده و تبدیل به این نوع پنیر شده است.
- بیشتر بخوانید: پنیر تالش
شاید پنیر خامه ای لذیذترین پنیر دنیا برای سرو آن در هنگام صبحانه باشد و به واقع یکی از بهترین و لذیذ ترین مواد غذایی در سر سفره در هنگام خوردن صبحانه همین پنیر خامه ای است و باعث شده است که در ایران این نوع پنیر طرفداران فراوانی داشته باشد، اما در واقع هر نوع غذای لذیذی می تواند مضراتی برای بدن داشته باشد و پنیر خامه ای نیز از این قاعده مستثنی نیست و در خوردن این پنیر باید بسیار دقت کرد و به اندازه کافی این پنیر سرو شود تا چربی بدن زیاد نشود این پنیر برای افراد خردسال و هم چنین جوانان که کار و فعالیت زیادی دارند بسیار مفید و مناسب است و بهتر است در ابتدای روز و برای صبحانه از پنیر خامه ای استفاده شود هم چنین خوردن زیاد پنیر خامه ای برای بزرگسالان توصیه نمی شود.