پنیر سنتی گوسفندی لیقوان با تولید انبوه در شهر تبریز و حومه آن توانسته است نیاز مصرف پنیر در سطح کشور را تامین نماید. فروش عمده پنیر گوسفندی اصل لیقوان در بازار های داخلی و خارجی رواج دارد.
پنیر لیقوان با بهترین استاندارد به صورت عمده و با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت را از فروشگاه های اینترنتی ما خرید کنید.
در مراحل تولید و توزیع پنیر لیقوان با بهترین استاندارد رعایت نکات بهداشتی در اولویت قرار داده شده است.
تمام پنیر سازان این مورد را رعایت می کنند و در نتیجه پنیری محفوظ شده از نکات بهداشتی و استاندارد حاصل می شود.
این پنیر بهداشتی در ایران میزان خریداران بسیار زیادی دارد.
تولید پنیر گوسفندی لیقوان
پنیر سنتی گوسفندی لیقوان تولید روستای لیقوان می باشد.
این روستا سالیان سال است که این پنیر خوشمزه را مورد تولید و کسب و کار خود قرار داده است.
این پنیر سنتی بیشتر با نام پنیر سفید ایرانی یا پنیر لیقوان صادراتی مشهور است.
حال چرا این پنیر به پنیر صادراتی شهره یافته است؟
زیرا این پنیر با طعم بی همتایش و ویژگی های خاصش نه تنها مورد استقبال مردم کشور قرار نگرفته بلکه مردمان کشور های دیگر نیز قصد دارند که از این پنیر محبوب استفاده کنند به همین دلیل این پنیر به کشور های دیگر صادر می شود.
این روستا به دلیل تولید پنیر های بی نظیرش شهرت جهانی یافته است.
این پنیر مناسب وعده های غذایی صبحانه و عصرانه می باشد.
و همرا با سبزی؛ هندوانه، خرما و مخلفاتی دیگر طبق ذائقه و سلیقه ی هر فرد مورد مصرف قرار می گیرد.
پنیر لیقوان معروف ترین و محبوب ترین پنیر سنتی ایران می باشد.
همچنین پنیر لیقوان یکی از سوغاتی های محلی استان آذربایجان به شمار می آید.
ویژگی های خارق العاده و خاص این پنیر مورد توجه بسیاری از توریستان و گردشگران قرار گرفته است.
فروش عمده پنیر گوسفندی لیقوان
در فروشگاه های اینترنتی ما انواع و اقسام پنیر ها در وزن های مختلف در معرض خرید و فروش قرار می گیرد.
اما پنیر لیقوان جزء پر فروش ترین پنیر ها می باشد.
پنیر لیقوان یکی از گران ترین و درجه یک ترین پنیر ها در کشورمان می باشد.
پنیر لیقوان به ۳ شکل توزیع و تولید می شود:
- پنیر لیقوان اعلا
- پنیر معمولی
- پنیر تبریزی
که از نظر ویژگی ها کیفیت و قیمت با هم تفاوت بسزایی داردند که طبق ذائقه و سلیقه ی هر فرد مورد انتخاب قرار می گیرد و خریداری می شود.
وبژگی های پنیر لیقوان
در ادامه به برخی از ویژگی های پنیر لیقوان بیشتر آشنا می شویم:
پنیر لیقوان جهت تکمیل مراحل رشد خود باید به مدت ۳ تا ۱۲ ماه در آب نمک نگهداری شود.
این پنیر دارای طعمی شور و تند می باشد.
از نمک و چربی بسیار بالایی بر خوردار می باشد.
بر روی سطح خود حفره ها و سوراخ های جالب انگشت شمار اندازه ی عدس دارد.
پنیر لیقوان تهی از وجود هرگونه میکروب است.
از شیر تازه و خالص گوسفند حاصل می شود و همین امر باعث به دست آمدن پنیری با بهترین کیفیت و طعم و رایحه ای دلنشین می شود.
این پنیر از نظر ارزش غذایی با تمام پنیر ها برابری می کند و هیچ تفاوتی میان این پنیر با سایر پنیر ها وجود ندارد.
پنیر سنتی گوسفندی لیقوان در مراکز پخش
در مراکز پخش پنیر انواع و اقسام پنیر ها در برند های مختلف و وزن های گوناگون ارائه می گردد.
این مراکز پنیری درجه یک و با کیفیتی ویژه را مورد خرید و فروش مردم قرار می دهند.
همچنین این مراکز سایتی را تشکیل داده که مشتریان عزیز در هر ساعت از شبانه روز بتوانند محصولات خود را سفارش دهند.