مبنای فروش پنیر اولیه به عنوان یکی از مواد اولیه تولید پنیر پیتزا، کیفیت آن می باشد. پنیر اولیه عمده به صورت روزانه تولید می شود و تا چند روز می تواند در سردخانه نگهداری شده و تحویل مشتری گردد.
پنیر اولیه، دارای حالت کشسان و لاستیک مانند است. برای تولید پنیر پروسس مهم ترین عامل پنیر اولیه می باشد.
قیمت عمده پنیر اولیه
در فروش عمده پنیر اولیه میزان درخواست مهم است و باعث کاهش قیمت تمام شده این محصول می شود. کیفیت پنیر اولیه یعنی داشتن ماده خشک مناسب و پ هاش استاندارد.
ماده خشک مورد تایید پنیر اولیه ۴۲ و میزان ph آن، ۵٫۶ است.
فروش پنیر اولیه با کیفیت
تولید کننده های انواع پنیر پیتزا و پنیر پروسس، برای اینکه محصول بهتری داشته باشند به دنبال مواد اولیه باکیفیت هستند.
پنیر اولیه در شکل های مختلف تولید می شود.
- پنیر غلیظ
- پنیر پودری
بیشترین میزان درخواست را دارند.
فروش عمده انواع محصولات لبنی با توجه به در نظر گرفتن کیفیت نهایی محصول قیمت گذاری می شود.
پنیر های تولید شده به صورت کاملا بهداشتی و تحت فرمولاسیون استاندارد جهانی هستند که کیفیت محصول نهایی شما را تضمین می کند.