خانه / پنیر پیتزا / صادرات پنیر پیتزا به عراق و روسیه

صادرات پنیر پیتزا به عراق و روسیه

امروزه با توجه به تولید محصولات درجه یک و با کیفیت بالا در صنعت پنیر سازی، صادرات پنیر پیتزا در بازار های جهانی به شدت رونق گرفته است . کشور عراق و همچنین روسیه مکان مناسبی برای صادر کردن این محصولات هستند.

پنیر پیتزا با متدهای مختلف تولید می شود. باید گفت که کیفیت مواد اولیه در تولید پنیر درجه یک بسیار حائز اهمیت است.

صادرات پنیر پیتزا در بین محصولات لبنی دارای حجم بالایی است و سالانه میزان قابل توجهی از محصولات پنیر پیتزا تولید شده در ایران به کشورهای مختلف جهان ارسال می شود.

در این میان سهم کشورهای همسایه ایران بالاتر می باشد.

خرید عمده پنیر پیتزا

پنیر پیتزا جز محصولاتی است که به وفور در سفره غذای ایرانیان یافت می شود.

خرید عمده پنیر پیتزا توسط افرادی که متخصص پخش این محصول می باشند انجام می شود.

به دلیل اینکه این محصول باید در دمای زیر صفر نگهداری شود از سردخانه های بزرگ و کوچک برای نگهداری انواع پنیر پیتزا استفاده می شود.

صادرات پنیر پیتزا

فروش پنیر پیتزا درجه یک

برای خرید و فروش انواع پنیر پیتزا می توانید از طریق سایت های اینترنتی اقدام نمایید.

سایت های شرکت ما آماده ارائه خدمات به مشتریان عزیز می باشد.

همکاران فروش مجموعه ما آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی شما هستند.

شما مشتری گرامی می توانید با شماره تماس های زیر مطلب تماس حاصلنمایید و اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید.

پنیر پیتزا در برند های مختلف تولید می شود که به صورت عمده در سراسر ایران پخش می گردد.

پخش عمده پنیر پیتزا در نمایندگی های سراسر کشور انجام می شود.

مشتریان عزیز برای دستیابی به قیمت مناسب و کیفیت مطلوب می توانند با شماره های درج شده در پایان آگهی تماس بگیرند.

انواع پنیر پیتزا تولید شده

انواع پنیر با در نظر سطح رطوبت آن ها به قرار زیر است:

  • پنیر ها با میزانبا رطوبت کم(۱۳ الی ۳۴ درصد)
  • پنیر ها با میزان رطوبت متوسط(۳۴ الی ۴۵ درصد)
  • پنیر ها با میزان رطوبت زیاد(۴۵ الی ۵۵ درصد)
  • پنیر ها با میزان رطوبت بالا(۸۰ الی ۸۵ درصد)

باید گفت پنیر لیقوان مشهور تولید شهر تبریز در گروه دوم جای دارد و رطوبت متوسط دارد. همچنین پنیر چدار و ادام جز این دسته است.

پنیر پیتزا  و پنیر موتزارلا در گروه سوم جای دارد.

پنیر پارمسان در گروه اول جای می گیرد و دارای رطوبت پایینی است.

پنیر ریکوتا جز مرطوب ارین انواع پنیر هاست. همچنین پنیر خامه ای در این گروه است.

صادرات پنیر پیتزا

پنیر پیتزا در نقاط مخلف جهان تولید می شود و دارای انواع مختلفی است که با در نظر گرفتن موارد مصرف و قیمت پنیر، در گروه های زیر طبقه بندی می شود:

  • پنیر پروسس
  • پنیر فیلا فیلا
  • پنیر پارمزان
  • پنیر چدار
  • پنیر گودا
  • پنیر موزارلا

پنیر پیتزا پروسس و موزارلا

پنیر پیتزا های تولیدی اکثرا از شیر گاو تهیه می شود و به طور کلی دارای رنگ سفید می باشد.

در حالت کلی درکشورما، دو نوع پنیر پیتزا تولید می شود:

  1. پنیر موزارلا
  2. پنیر پروسس

نوع اول پاستا فیلا نام دارد یا همان موزارلا یا موتزرلا. این پنیر درحقیقت پنیر پیتزای اصلی است.

پنیر موزارلا در نوع کم چرب دارای ۱۸ درصد چربی است و در نوع پرچرب دارای ۲۲ درصد چربی است.

نوع دوم پنیر پیتزا پروسس نام دارد که هم چربی و هم پروئتین به کار رفته در آن منشا لبنی دارند.

پنیر پیتزای پروسس به طور کلی دارای ۱۵ درصد چربی و ۱۸ درصد پروئتین است.

هر دو نوع پنیر دارای یک درصد نمک هستند.

صادرات پنیر پیتزا

ترکیبات پنیر پیتزا چیست؟

به طور کلی با انجام آزمایشات گوناگون در آزمایشگاه کارخانه یک برش ۱۰۰ گرمی پنیر پیتزا شامل این ترکیبات است:

  • انرژی ۳۳ کیلو کالری
  • کربو هیدارت ۲٫۲ گرم
  • قند ساده ۱ گرم
  • فیبر رژیمی ساده ۱ گرم
  • چربی ۲۲ گرم
  • پروتئین ۲۲ گرم
  • کلسیم ۵۰۰ میلی گرم
  • فسفر ۳۵۰ میلی گرم
  • پتاسیم ۸۰ میلی گرم
  • سدیم ۶۳۰ میلی گرم
  • ریبو فلاوین ۵ میلی گرم
  • تیامین ۴ میلی گرم
  • فولات ۴٫۳ میلی گرم
  • سلنیوم ۲۵ میکروگرم

همچنین پنیر پیتزا حاوی ترکیبات دیگری مثل ویتامین های B6 ، B12 ،A ،E ،K، منیزیم، مس و روی ولی به مقدار کم است.

فروش پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزا انگلیسی

پنیر فیلافیلا یکی از انواع پنیر های پروسس است. این پنیر دارای خاصیت کشسانی بالایی است.

همچنین این پنیر دارای خاصیت ذوب شوندگی بالایی است به این صورت که بدون آب انداختن روی پیتزا تمام سطح پیتزا را پر می کند.

به دلیل اینکه این پنیر در شرایط بهداشتی تولید می شود و فرایندهای مناسب روی آن انجام می گیرد، نسبت به سایر انواع پنیر های پیتزا دارای مدت زمان ماندگاری بالاتری است.

پنیر فیلافیلا بافت امولسیونی دارد و به همین دلیل نیابد فریز گردد.

بهترین دمای مورد استفاده پنیر فیلافیلا ۴ الی ۸ درجه می باشد.

به علت بافت ظریف، پنیر فیلا فیلا باید در ۵ دقیقه نهایی پخت پیتزا به آن اضافه گردد.

این پنیر در انواع غذاهای ایتالیایی و پیتزاها کاربرد دارد.

فروش عمده پنیر پارمزان

پنیر پارمزان از قدیمی ترین انواع پنیر های تولید شده در جهان است.

این پنیر مشهورترین پنیر ایتالیایی است کخ در قالب های استوانه ای تولید می شود.

اندازه این قالب ها معمولا بزرگ است و تا چندین کیلو می رسد.

پنیر پارمزان یا  پارمسان به صورت کهنه و جوان مصرف می شود که نوع کهنه آن دارای قیمت بالاتری است.

پنیر پارمسان به صورت قالبی، رنده شده و یا پودری در بازار یافت می شود.

موارد مصرف پنیر پارمسان در تهیه انواع سس و سوپ و پاستاها و غذاهای مختلف می باشد.

صادرات پنیر پیتزا

قیمت عمده پنیر چدار

این پنیر جز پنیر های انگلیسی است.

پنیر چدار پنیری زرد رنگ است، همچنین سفت و صاف می باشد.

اغلب به صورت قالبی و ورقه ای عرضه می شود.

پنیر های چدار تولید شده توسط شرکت ما قابلیت صادراا را دارا می باشند.

این پنیر های اغلب در قالب های ۴، ۸ و ۱۲ کیلویی تولید می شوند.

صادرات پنیر پیتزا و پنیر چدار یکی از اولویت های کاری شرکت ماست.

صادرات پنیر پیتزا
بازار خرید عمده پنیر زرد قالبی

پخش عمده پنیر گودا

این پنیر، پنیر معروف هلندی است.

این پنیر دارای ۴۸ درصد چربی در ماده خشک است.

این پنیر سریع ذوب می شود به همین دلیل در غذاهایی که در داخل فر پخته می شوند مناسب است.

صادرات پنیر موتزرلا

پنیر موتزرلا که در ایران به نام موزارلا شناخته می شود یک پنیر ایتالیایی است.

این پنیر سریع ذوب نمی شود و از آن در تهیه انواع سالاد، خوراک و ساندویج های سرد کاربرد دارد.

صادرات پنیر موزارلا به صورت رنده شده انجام می شود.

صادرات پنیر قرمز هلندی

پنیر قرمز یکی از پنیر هایی است که در ایران تولید می شود.

این پنیر به نام پنیر قرمز شهرت دارد به دلیل اینکه لایه ای از موم به رنگ قرمز برای نگهداری این پنیر روی آن کشیده می شود.

صادرات پنیر پیتزا و هلندی به صورت عمده به کشور روسیه انجام می گیرد.

کشور گرجستان نیز یکی از مشتریان و خریداران این محصول ایرانی هستند.

صادرات پنیر پیتزا

قیمت پنیر پیتزا به صورت عمده

با توجه به تولید پنیر پیتزا در کارخانه های مختلف ایرانی، شاهد کیفیت محصول متفاوتی هستیم.

قیمت تمام شده پنیر پیتزا با توجه به برند تولیدی و کیفیت محصول تعیین می شود.

برای اینکه قیمت عمده انواع پنیر پیتزا را به دست آورید با همکاران ما تماس بگیرید.

پنیر پیتزا های تولید شده در ایران معمولا به صورت دو رنگ هستند و اغلب به صورت رنده شده بسته بندی می شوند.

شرکت ما این امکان را فراهم کرده است تا چنانچه شما مشتری محترم خواهان انواع دیگری از بسته بندی پنیر پیتزا باشید و یا بخواهید پنیر را به صورت قالبی خریداری نمایید به راحتی سفارش خود را ثبت نمایید.

در مجموعه ما، صادرات پنیر پیتزا در حجم های بالا و بدون مشکلی انجام می پذیرد.

 

 

 

 

 

 

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
خلیلیان
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09143328443
شماره تلفن ثابت:04133308204
پست الکترونیکی: labanaradairy@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت پنیر اولیه

قیمت پنیر اولیه پیتزا در فروش اینترنتی

قیمت پنیر اولیه پیتزا در فروش اینترنتی به صورت روزانه انجام می شود که این …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *