انواع مختلفی از پنیر خامه ای در بازار وجود دارند که بدون نمک تولید شده اند و سرشار از آمینو اسید های ضروری اند و بصورت آنلاین هم قابل سفارش می باشند.
- بیشتر بخوانید: پنیر حیوانی
پنیر های خامه ای گوناگونی در ایران تولید می شوند که بعنوان پنیر های سفید ایرانی پرچرب شناخته می شوند و دارای بیشترین میزان پروتئین و اسید چرب هستند.
این پنیر ها یعنی پنیر سفید در برخی از نمونه ها بصورت کم نمک یا بدون نمک تولید می گردند و با انواع گوناگونی از طعم ها همچون سبزیجات، موسیر، قارچ و غیره بفروش می رسند یا بصورت آنلاین قابل سفارش می باشند.
- بیشتر بخوانید: پنیر پیتزا